Բաղադրություն`
- 500 գ հավ
- ¼ սոխ
- 1 լոլիկ
- ձիթապտղի յուղ՝ 20 գ
- 3 բաժակ բրինձ
- 2 գազար
- կանար պղպեղ
Պատրաստման եղանակ՝
- Հավը խաշել կաթսայի մեջ։
- Նախապես եփել բրինձը։
- Յուղը լցնել տապակի մեջ, ավելացնել սոխը և տապակել:
- Մաքրել և կտրատել լոլիկը և գազարը։ Ավելացնել լոլիկը տապակին։
- Տապակի մեջ ավելացնել ձեթ, կանաչ պղպեղը, գազարը, և հավի մի քանի կտոր: Թողել մի քանի րոպե եփվելու:
- Այնուհետև ավելացնում ենք եփված բրինձը, մի փոքր զաֆրան և թողնում մի քանի րոպե եփվի:
Բարի Ախորժակ
17.01.2025
Վարսակի փաթիլներ
Վարսակի փաթիլները իրենց մեջ պարունակելով մի շարք վիտամիններ և սննդարար նյութեր նպաստում են օրգանիզմին մնալ առույգ ամբողջ օրվա ընթացքում։
15.01.2025
Քիոնայի օգտակար հատկությունները
Քինոան՝ բուսական սպիտակուցի, մանրաթելերի և երկաթի հրաշալի աղբյուր է, որը առողջարար սննդակարգի անբաժանելի մաս կարող է լինել: